Jornada tècnica d'anàlisi de l'eina CCV (cost del cicle de vida) a incorporar en els processos de compra pública de l'enllumenat públic

Comissió: Actes / Jornades Tècniques (Girona)
Descripció: PROGRAMA

09.45 h - 10.00 h. Rebuda dels assistents.

10.00 h - 10.15 h. Inauguració de la sessió, a càrrec del Sr. Joan Plana i Sagué, diputat delegat d'Assistència als Municipis, Serveis Generals, Suport a Entitats Locals, Noves Tecnologies i Compra Pública i del Sr. Joaquim Reda i Llambrich, president del Col·legi d'Enginyers Industrial de Catalunya, Demarcació de Girona.

10.15 h - 10.45 h: Presentació de l'eina CCV en el marc jurídic del procés de compra pública, a càrrec del Sr. Jordi Brunet i Badosa, cap del Servei de Compra Pública de la Diputació de Girona.

10.45 h - 12.00 h: Presentació tècnica de l'eina CCV per a la contractació pública de l'enllumenat públic exterior dels municipis, a càrrec del Sr. Josep Barberillo, enginyer de l'empresa GESA SL.

12.00 h - 12.45 h: torn obert de paraules i debat tècnic a l'entorn de l'eina CCV, moderat a càrrec del Sr. Alexandre Gamell Baone, enginyer en eficiència energètica de la Diputació de Girona

12.45h - 13.00 h: tancament de la jornada tècnica, a càrrec de la Sra. Núria Valenzuela Vivas, gerent del Col·legi d'Enginyers Industrial de Catalunya, Demarcació de Girona.


OBJECTIUS

La Diputació de Girona ha desenvolupat una eina per aplicar el càlcul del cost del cicle de vida (CCV) en els processos de contractació per a l'enllumenat públic exterior dels municipis. L'eina CCV permetrà, a la Diputació de Girona i per extensió a totes les administracions que l'utilitzin, augmentar la transparència, simplificar el procés de valoració de les ofertes, introduir criteris mediambientals i en definitiva a prendre decisions en base a criteris de rendibilitat.

L'objectiu de la jornada tècnica és unir als professionals de sector per tal que coneguin els aspectes tècnics de l'eina i puguin realitzar aportacions i millores durant el termini en què es trobarà en informació pública


DESTINATARIS

Personal tècnic i administratiu de les administracions públiques catalanes que gestionen procediments de contractació pública.
Empreses que ofereixen serveis d'enllumenat públic.
Empreses fabricants o subministradores de llumeneres.
Tècnics col·legiats.

PONENTS

- Sr. Jordi Brunet i Badosa, cap del Servei de Compra Pública de la Diputació de Girona.
- Sr. Alexandre Gamell Baone, enginyer en eficiència energètica de la Diputació de Girona.
- Sr. Josep Barberillo, Enginyer industrial de l'empresa GESA SL.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

La inscripció a aquesta sessió informativa és gratuïta.

El termini d¿inscripció és fins l¿1 d¿octubre.

Atès que les places són limitades, es cobriran per rigorós ordre d'inscripció.

Dates: dimecres, 2 d'octubre de 2024
Horari: de 9.45 a 13.00 hores
Inscripcions: Inscripció     

Places limitades.