ANUL·LADA - Gestió dels recursos hídrics a les comarques gironines

Comissió: Actes / Jornades Tècniques (Girona)
Descripció: L'aigua és un bé imprescindible per la societat. El tractament, i fins i tot, la propietat d'aquest element ha estat sempre controvertit. A arrel del temporal Glòria que ha afectat Catalunya, s'ha tornat a posar damunt la taula la manera de gestionar els recursos hídrics. No és un tema nou, cíclicament, trobem episodis en què l'aigua, d'una forma o altra, n'és la protagonista. A les comarques de Girona, a més, hi ha altres arguments recurrents, com el cabal ecològic del riu Ter, el canvi de morfologia dels nostres rius...

En el col·loqui que hem organitzat, debatrem sobre aquestes i altres qüestions, amb quatre ponents que donaran la seva visió des de vessants ben diferents: el de les entitats que gestionen l'aigua, l'acadèmic i el mediambiental.


Comptarem amb la participació de:

Sr. Josep Dolz, Doctor Enginyer de Camins i professor emèrit d'enginyeria civil i ambiental de la UPC. Membre del Consell Assessor de l'Observatori de l'Aigua de la Fundació Botín. Institut d'investigació FLUMEN.
Sr. Diego Moxó, Enginyer de Camins, Canals i Ports. Director de l'Àrea de Gestió del Medi Ambient a l'Agència Catalana de l'Aigua.
Sr. Ponç Feliu, Llicenciat en Biologia i en Ciències Ambientals i màster en Gestió Pública del Medi Ambient i Sostenibilitat. Director del Consorci del Ter.
Sr. Jordi Agustí, Enginyer Industrial, exdirector general de l'ACA i i actual Director del Consorci d'Aigües Costa Brava
Sr. Jaume Masgrau, President de la demarcació de Girona de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya
Sr. Robert Lluís, Delegat de Girona del Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya.
Dates: 26/03/2020
Horari: 18:30-20:30
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.