Intercol·legial tècnica del Vallès-Visita guiada a les instal·lacions de Prefabricats Pujol

Comissió: Jornades Tècniques (Vallès)
Descripció: La Intercol·legial Tècnica del Vallès organitza el proper dimarts, 24 de març, una visita guiada al centre de producció de l'empresa Prefabricats Pujol.

El Grup Pujol és un grup de més de 30 empreses dedicades essencialment a la fabricació, transport, muntatge i distribució d'elements prefabricats de formigó i materials per a la construcció, amb plantes de producció distribuïdes per tot el territori espanyol i al Regne Unit, a la ciutat de Leeds, des de l'any 2009. Té una gran capacitat de producció, per això, disposa d'una superfície total de terreny, per a les seves fàbriques i instal¿lacions de més de 200 hectàrees, amb la tecnologia més avançada del mercat, unes instal·lacions modernes i àmplies, dotades amb maquinària d'última generació i un equip tècnic molt qualificat, el que permet assessorar, col·laborar i respondre plenament als projectes i necessitats dels seus clients.

Programa

Les instal·lacions estan ubicades a Mollerussa, per la qual cosa ens recolliran a Terrassa a les 9 h i ens portaran gratuïtament fins allà en autocar.

Després de visitar el centre de producció ens convidaran a dinar i es preveu la tornada a Terrassa cap a les 18 h.
Dates: Carretera Miralcamp, km.1 - 25230 Mollerussa LLEIDA.
Punt de Trobada: Seu de la Delegació del Vallès del COAC (c. Colom, 114, 1a planta- 08222 - Terrassa)
Horari: De 9.00 a 18.00 h (aproximadament).
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.