AJORNAT - TALLER: Estratègies de Coaching per avançar en la recerca de feina

Espais de Desenvolupament Professional
Descripció: Sovint el procés de recerca de feina suposa un repte a l'hora de gestionar tots els canvis que es presenten. A part d'adaptar-se a les noves maneres de cercar feina, caldrà superar barreres mentals a l'hora de donar el millor de nosaltres.
En aquest taller podràs aprendre tècniques de coaching que et seran útils per trencar bloquejos i avançar en el teu procés de recerca de feina. També tindràs la possibilitat de crear un pla d'acció i de posar-lo en pràctica per valorar el resultat a la següent sessió.

Les tècniques de coaching aniran dirigides a resoldre les dificultats concretes amb les que es troben cadascun dels participants ja sigui en les seves creences, els seus hàbits o en les seves emocions, per tal de trobar noves formes de fer amb la intenció de continuar avançant cap al seu objectiu. Es tracta d'una formació totalment pràctica.

Programa:

- Definició de coaching i com pot ajudar en el procés de recerca de feina
- Definició d'objectius, situació desitjada i tipus de bloquejos que dificulten avançar
- Exercici per treballar el diàleg intern i el sabotejador
- Tècniques per crear un pla d'acció i dur-lo a terme
- Exercici per distingir les creences limitants
- Exercici per treballar l'actitud
- Exercici per treballar la motivació i l'autoconfiança

Taller conduït per Claudia Calderón. Psicòloga i Coach, amb experiència de 8 anys com a Coach de carrera i laboral. La seva feina es centra en facilitar recursos, estratègies i donar claredat en les diferents etapes del procés de recerca de feina, ja sigui definint l'estratègia més efectiva, com tractant els aspectes personals que dificulten fluir en aquest procés. Prèviament ha treballat com a orientadora laboral i tècnica de selecció en consultoria.

Activitat gratuïta i dirigida exclusivament a col·legiats/associats en actiu o en transició professional.
Dates: Dimarts 21 i 28 d'abril 2020
Horari: De 17:00 a 20:00
Centre de Formació i Ocupació dels Enginyers Industrials de Catalunya, Via Laietana, 39, 3r. Barcelona
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.