Visita tècnica guiada-Habitatge unifamiliar a Matadepera, construcció eficient.

Comissió: Jornades Tècniques (Vallès)
Descripció: La Intercol·legial Tècnica del Vallès organitza el pròxim dilluns, 23 de setembre, una visita tècnica guiada a un habitage unifamiliar de Matadepera amb un sistema de construcció eficient. El guiatge anirà a càrrec de l'Arquitecte tècnic, Bernat Navarro i l'Arquitecte tècnic i Passivhaus Designer, Xavier Rodríguez, com a director d'execució de l'obra i com a tècnic assessor, respectivament.

El projecte consisteix en un habitatge unifamiliar construït en 1 volum, essent la construcció principal en formigó, amb la particularitat que el sistema de façana está realitzat amb un sistema lleuger composat per perfileria metàl·lica i plaques de fibroguix. En la fase en què es troba, podrem veure la interacció i la integració del sistema de façana i estructura de formigó, així com les particularitats de la continuïtat de la capa d'hermeticitat a l'aire, treballada amb productes SIGA i la instal·lació del sistema de Ventilació mecànica de Zehnder.

Si voleu assistir, escriviu un correu a valles@eic.cat (indiqueu a quina de les dues visites voleu assistir, a la de les 9.00 h o a la de les 11.00 h, el nombre d'assistents i el nom de cadascun en el correu).
Podem inscriure 4 col.legiats de cada Col·legi a cada torn.


Dates: Dilluns, 23 de setembre de 2019
Lloc:Matadepera. En el correu de confirmació de la inscripció, us indicarem el punt de trobada.


Horari: Horari: Dues visites: A les 9.00 h i a les 11.00 h.

Activitat gratuita
Inscripcions: Període inscripció tancat

Places limitades.