Les colònies industrials del Baix Llobregat
Descripció: Visita a les colònies industrials del Baix Llobregat.

A càrrec d'Àngel Miralda, natural de la colònia tèxtil de l'Ametlla de Merola on passa la infància i joventut. Va estudiar peritatge mecànic a Terrassa i enginyeria industrial a Barcelona i Ramon Viladomat, nascut a Berga, va passar la seva infància i joventut a la colònia Viladomiu Nou, on hi ha estat sempre vinculat. Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Programa
- 8:30 h Plaça Francesc Macià davant del restaurant Sandor, Barcelona.
- 9:00 h Hotel Don Candido, Terrassa.
- 9:45 h Visita a la colònia de l'Ametlla de Merola: recepció al local del Queda't de l'Associació de jubilats de l'Ametlla. Visita a la central hidroelèctrica. Visita guiada pels llocs emblemàtics de la colònia.
- 11:45 h Desplaçament en autocar a la colònia de Cal Marçal: Visita a la fàbrica. Explicació de les intervencions que estan en marxa.
- 12:45 h Desplaçament en autocar a la colònia de Cal Pons: Visita guiada dels elements singulars de la colònia. Explicació a càrrec de Rosa Serra i veïns.
- 13:45 h Dinar a la Torre de l'Amo de Cal Pons. Càtering amb taula rodona amb representants de l'Ajuntament.
- 15:45 h Desplaçament en autocar a la colònia de Viladomiu Nou. Visita guiada als elements emblemàtics de la colònia. Explicació a càrrec d'en Ramon Viladomat i veïns. Visita a la Torre de l'Amo que està rehabilitada i oberta al públic
- 17:30 h Sortida en autocar i tornada Terrassa/Barcelona

Més informació aquí

Per a més informació i inscripcions truqueu al telèfon: 93 780 37 87 // 638 320 070, o bé, envieu un correu electrònic a secretaria@amctaic.org

Organitza: Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d'Arqueologia Industrial de Catalunya
Dates: 05/10/2024
Horari: Dissabte, 5 d'octubre. Veure horari al programa