Fòrum Patrimoni Industrial: Cases-fàbrica: un patrimoni singular a Ciutat Vella
Descripció: Francesc Caballé, historiador i especialista en documentació i arxius ens parlarà de les "Cases-fàbrica: un patrimoni singular a Ciutat Vella de Barcelona".

Francesc Caballé

Historiador i especialista en documentació i arxius. Des de 1987 treballa com a professional realitzant tasques de recerca sobre l'arquitectura i la formació urbana de Barcelona. En quant a les línies d'investigació que estudia es troben l'anàlisi i el desenvolupament de metodologies d'estudi i recerca documental relacionades amb el patrimoni construïut i l'arqueologia urbana. Ha fet recerca en nombrosos fons i arxius medievals, moderns i contemporanis i és soci fundador de l'empresa Veclus sl.
En els darrers anys ha realitzat, entre altres, els següents estudis:
Cases-fàbrica de Ciutat Vella de Barcelona (2013). Inventari de cases-fàbriques del Raval i proposta de noves catalogacions (2016).
Estudi històric-arquitectònic dels edificis de Can 60 al c. Riereta de Barcelona(2017). Estudi històric-arquitectònic de la casa-fàbrica del c. Guifré-Lluna. Barcelona(2018).

Més informació


Per més informació i reserves s'ha de contactar amb la secretaria de l'AMCTAIC secretaria@amctaic.org o telèfon 93 780 37 87, de 8 a 16 h.
Dates: 24/02/2020
Horari: A les 18.30 h a la seu dels EIC