Cafè dels Enginyers
Descripció: Hi intervindrà:
-Artur Vilà Campmany, exdirector territorial de Repsol a Catalunya i Balears.
Avui ens parlarà un company amb una extensa i valuosa trajectòria professional en diferents sectors.
És Enginyer Industrial per l'ETSEIB-UPC (Promoció 115).
Va començar la seva trajectòria professional l'any 1971 a Lindcolor SA, empresa tèxtil a Olesa de Montserrat, com a cap de manteniment i a partir del 1973 al 1981, i dins del mateix grup tèxtil, a Stamcolor SA i Recordpunt SA, desenvolupant l¿enginyeria i direcció tècnica de les infraestructures. Fundació de l¿enginyeria ¿ Arturo Vilá ¿ amb seu a Barcelona, des del 1972 al 1982.
En el 1982, entra a través del INH a la empresa Butano SA, a la seva seu a Madrid, fins el 1984 en que va ésser anomenat cap de la factoria de Butano SA a l¿Hospitalet. Al 1986 Delegat Regional a la zona del Llevant amb seu a València fins el 1989, formant part de la reconversió de les empreses del INH a la privada Repsol ( 1987). Edició del llibre blanc sobre la seguretat de les instal¿lacions de GLP a Espanya i els països més representatius d¿Europa ; enginyeria e implantació dels sistemes de comunicació en les plantes de GLP i xarxa de la seguretat exterior. Cap de la comissió per la automatització de les plantes de GLP, posteriorment anomenades factories 2.000.
Del 1989 al 1999 cap regional de logística i producció a Catalunya i Aragó. Coordinador a nivell nacional dels sistemes de l¿optimització i automatització per els subministrament a clients.
Del 2000 al 2008 Director Territorial de Repsol SA a Catalunya i Balears.
A l'any 2011 va entrar a la Comissió d'Energia dels Enginyers Industrials de Catalunya, de la qual ha estat participant principalment a la subcomissió d¿energies primàries.
Ha participat activament en Jornades, Seminaris i Congressos diversos..



Organitza: Comissió de Jubilats i Prejubilats
Dates: 28/01/2020
Horari: A les 10 hores a la seu dels EIC