Com planificar una herència i estalviar impostos
Descripció: Organitza: Mútua dels Enginyers

Una bona planificació successòria és fonamental, no només des del punt de vista fiscal, sinó també i sobretot familiar. Si es porta a terme amb suficient anticipació pot suposar un important estalvi de diners i maldecaps.

L¿objectiu principal de la jornada serà apropar als assistents a algunes estratègies de planificació, tant fiscals, com organitzatives, i fins i tot familiars, per a la transmissió del patrimoni.

La jornada pretén oferir una breu visió de la normativa civil i tributària que envolta una adequada planificació de la successió hereditària i finalitzar plantejant estratègies de planificació fiscal que permetin, sempre dins de la més estricta legalitat, optimitzar al màxim una transmissió familiar del patrimoni.

L¿estructura de la jornada es dividirà en quatre parts:
¿ Aspectes civils que envolten la successió.
¿ Impost de successions i donacions.
¿ Altres impostos de l¿herència.
¿ Estratègies que permeten planificar i optimitzar l¿herència des del punt de vista tributari, tenint en compta les necessitats patrimonials i d¿organització de la família.
Es presentaran totes les qüestions plantejades anteriorment en un llenguatge planer i els/les assistents tindran la possibilitat de participar amb preguntes a la part final de la jornada.

A les 18 h a la seu dels Enginyers Industrials de Catalunya

Organitza: Mútua dels Enginyes

Nota: per raó de la capacitat de la sala, si us plau, confirmeu-nos si hi podreu assistir trucant al telèfon: 932 954 300 (Sr. Manuel Argüelles) o escrivint a: correu@mutua-enginyers.com

Podeu seguir l¿acte a través del Canal Enginyers Públic:
https://www.youtube.com/user/enginyerscatalunya/live
Dates: 08/10/2019
Horari: A les 18 h
Lloc: A la seu dels Enginyers Industrials Catalunya